Fondue Italiano

Voor 2 personen:

  • 2 ons Emmentaler/Gruyère
  • 2 ons Gorgonzola (pikant of mascarpone)
  • 1.5 dl Pinot Grigio (Fasoli Gino)
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 el maïzena

Één teentje  knoflook halveren en de caquelon of pan ermee inwrijven. De andere uitpersen in de pan.

Verwarm de witte wijn tot het kookpunt

Eerst de boerenkaas beetje bij beetje toevoegen. Zodra deze gesmolten is de Gorgonzola in kleine stukjes toevoegen en goed blijven roeren.

Eventueel vers gemalen peper naar smaak toevoegen.

 

Kaasfondue bindt pas mooi nadat de maizena is toegevoegd. Schrik dus niet als de fondue niet meteen helemaal egaal is!

 

Bestelformulier fondue

    Prijzen zijn voor alleen de kaas, per 2 personen.
    Prijzen voor complete kaasfonduetas en Fonduekaas hangen af van welke fondue er gekozen wordt. We kunnen ook een prachtige alcoholvrije wijn (met heel klein bubbeltje) leveren, voor klein beetje erdoor en rest in het glas, deze kost €10,00.
  • Indien u verschillende soorten fondue besteld, graag even aangeven voor hoeveel personen u elke fondue wilt. En andere bijzonderheden kunt u hier ook kwijt :-)
  • Let op! Als je kaasfondue (anders dan De Kaaskop fondue) bestelt voor een bepaalde dag, moet je dat minimaal een dag daarvoor doen. We hebben minimaal een dag nodig om de bijzondere fondue's voor te bereiden . Bestellingen voor een zondag graag uiterlijk vrijdags ervoor doen. De Kaaskop kaasfondue ligt (bijna) altijd klaar, daar geldt alleen op=op

  • Vul onderstaand uw gegevens in voor uw bestelling:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.