Fondue Italiano

Voor 2 personen:

  • 2 ons Emmentaler/Gruyère
  • 2 ons Gorgonzola (pikant of mascarpone)
  • 1.5 dl Pinot Grigio (Fasoli Gino)
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 el maïzena

Één teentje  knoflook halveren en de caquelon of pan ermee inwrijven. De andere uitpersen in de pan.

Verwarm de witte wijn tot het kookpunt

Eerst de boerenkaas beetje bij beetje toevoegen. Zodra deze gesmolten is de Gorgonzola in kleine stukjes toevoegen en goed blijven roeren.

Eventueel vers gemalen peper naar smaak toevoegen.

 

Kaasfondue bindt pas mooi nadat de maizena is toegevoegd. Schrik dus niet als de fondue niet meteen helemaal egaal is!

 

Bestelformulier fondue

  • Let op! Als je kaasfondue (anders dan De Kaaskop fondue) bestelt voor een bepaalde dag, moet je dat minimaal 2 dagen daarvoor doen. We hebben meer tijd nodig om de bijzondere fondue's voor te bereiden. De Kaaskop kaasfondue ligt (bijna) altijd klaar in de winkel, daar geldt alleen op=op ...
    Prijzen zijn voor alleen de geraspte kaas, per 2 personen.
    Prijzen voor complete kaasfonduetas en Fonduekaas hangen af van welke fondue er gekozen wordt. We kunnen ook een prachtige alcoholvrije wijn (met heel klein bubbeltje) leveren, voor klein beetje erdoor en rest in het glas, deze kost €10,00.
  • Indien u verschillende soorten fondue besteld, graag even aangeven voor hoeveel personen u elke fondue wilt. En andere bijzonderheden kunt u hier ook kwijt :-)

  • Vul onderstaand uw gegevens in voor uw bestelling:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.