Zoekt u een notenwinkel Groningen?

Bent u op zoek naar een notenwinkel in Groningen? Kom naar De Kaaskop! Wij hebben de lekkerste noten voor u en dat is niet het enige! Ons uitgebreide assortiment bevat, naast noten, kaas, zuivel, tapas en wijn. De notenwinkel Groningen ligt in het centrum en is gemakkelijk bereikbaar met de fiets, met de auto en te voet. Onze winkel ligt in de prachtige Zwanestraat, te midden van veel andere gezellige en leuke winkels en restaurants. Komt u naar de notenwinkel Groningen?

Waarom de notenwinkel Groningen?

Waarom u naar De Kaaskop in de Zwanestraat moet komen? De notenwinkel Groningen biedt u een uitgebreid assortiment van noten, kaas, zuivel, tapas en wijn. Waarom u moet kiezen voor De Kaaskop als uw notenwinkel in Groningen?

  • De lekkerste winkel van Groningen!
  • Altijd weten wat je eet
  • Lokale én verse producten
  • Liefde voor smaak!
  • 7 dagen per week geopend

Ook kunt u bij ons alles krijgen voor de lekkerste kaasfondue! Vul het aan met één van onze heerlijke wijnen die perfect bij de fondue passen. Ook passen de wijnen uitstekend bij de noten die we bij de notenwinkel Groningen verkopen.

De Kaaskop als dé notenwinkel Groningen

In Groningen kunt u terecht bij De Kaaskop voor al uw noten! We hebben een erg ruim assortiment met door ons gebrande en gemixte noten, lekker én gezond. Benieuwd waar de noten voor zijn en wat u allemaal kunt doen met de heerlijke noten van de notenwinkel Groningen? Wij vertellen het u graag en kunnen u veel tips geven op het gebied van de noten. Ook kunnen wij u alles vertellen over onze heerlijke kazen die allemaal van lokale producenten komen. Benieuwd wat voor wijn bij het eten past? Dit vertellen wij u natuurlijk graag! Ontdek de prachtige Zwanestraat én natuurlijk De Kaaskop.

Komt u langs in de mooiste straat van Groningen waarin onze notenwinkel zich bevindt? Ontdek De Kaaskop en alle heerlijke hapjes en drankjes die wij u kunnen bieden!