Zoekt u een wijnhandel Groningen?

Kom naar De Kaaskop voor heerlijke wijnen die perfect passen bij de hapjes die u bij ons kunt krijgen. Op zoek naar een wijn én lekkere kaas? In onze wijnhandel Groningen vindt u wijnen die perfect passen bij de heerlijke kazen die we hebben. Ons assortiment bestaat naast wijnen en kazen uit tapas, zuivel en noten. Alles om een avondje heerlijk te genieten! Bij De Kaaskop hebben we een klein, maar heel erg fijn assortiment aan wijnen. Alle wijnen zijn gekozen vanwege de heerlijke combinatie met één van de andere producten die u in onze winkel vindt. Komt u langs in onze wijnhandel Groningen?

Heerlijke combinaties bij de wijnhandel Groningen!

Wilt u een gezellige avond met vrienden en familie organiseren, maar weet u niet goed wat u zult klaarmaken? Kom langs De Kaaskop en ontdek de heerlijke hapjes en drankjes die wij u bieden. In de wijnhandel Groningen vindt u namelijk niet alleen wijnen, maar ook noten, kaas, tapas én zuivel. Alle wijnen die wij verkopen passen perfect bij één van de producten die wij ook in onze winkel hebben. Wij kunnen u vertellen over heerlijke en vaak onverwachte combinaties. Wist u bijvoorbeeld dat de combinatie van cider en camembert erg lekker is? Want ook cider, port en regionaal gebrouwen bier vindt u bij De Kaaskop! De dranken van de wijnhandel Groningen kunt u uitstekend combineren met de heerlijke tapas, kazen, noten en zuivel. Een gezellig avondje met lekkere hapjes is geen enkel probleem dankzij De Kaaskop, wijnhandel in Groningen!

Waarom naar de wijnhandel Groningen?

Omdat u bij ons alles vindt om heerlijk te kunnen eten en drinken! Wij houden van eerlijk eten, van mooie producten uit de regio, van lekkere en onverwachte smaakcombinaties. Waarom u naar de wijnhandel Groningen moet komen?

  • De lekkerste winkel van Groningen!
  • Weet wat je eet
  • Altijd lokale én verse producten
  • Liefde voor smaak

Komt u langs bij De Kaaskop? Wij kunnen u voorzien van allerlei tips op het gebied van wijn, kaas, tapas, noten en zuivel! Ontdek de wijnhandel Groningen in de prachtige Zwanestraat direct. We zijn 7 dagen per week geopend!